Водещата Биляна Гавазова стана майка на момченце

Водещата Биляна Гавазова стана майка на момченце
Снимка: бТВ
A A+ A++ A

Водещата на сутрешния блок на bTV "Тази сутрин" Биляна Гавазова стана майка на момче. Бебето се е родило в сряда следобед и носи името Александър, съобщи bTV.

Гавазова, която си партнираше с Антон Хекимян, излезе в отпуск по майчинство. На нейно място в сутрешния блок се появиха репортери от телевизията, които се редуват всяка сутрин и водят отделни рубрики от предаването.

Припомняме, че в интервю в края на миналата година, Гавазова заяви: "Много се вълнувам, това е голяма радост в живота ми, променям се. Ние с моя човек Тодор сме много щастливи заедно и винаги сме искали да имаме дете, щастливи сме, че Господ ни дари толкова бързо с тази новина". 

В същото интервю Биляна Гавазова добавя: "Малко ще ми е мъчно за екипа, когато изляза по майчинство. Някои колеги вече ме пипат за късмет. Близки сме с екипа ни, вижда се и отстрани, че сме много сплотени. Като пъзел сме, всяко едно парченце допълва общата картина".

Бащата на детето се казва Тодор Христов.

По-рано Генка Шикерова, която водеше "Тази сутрин" с Константин Караджов, също забременя и даде път за изява на Гавазова и Хекимян.

 

#Биляна Гавазова #Антон Хекимян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"