Gionee M5 ще включва две батерии за свръхдълъг живот с едно зареждане

Gionee M5 ще включва две батерии за свръхдълъг живот с едно зареждане
A A+ A++ A

Сигурни сме, че има потребители, гордеещи се колко са успели да удължат живота на батерията на телефона си. Те знаят обичайните трикове – превключване в настройките на мобилните мрежи от Global на LTE, намаляване на яркостта на екрана, калибриране на батерията и премахване на алчните приложения, хабящи енергията без нужда. Но каквото и да правите, за да удължите времето, в което смартфонът ви ще е далеч от зарядното, надали някога ще успеете да надминете живота на батерията на новия китайски модел Gionee M5.
Докато все още потребителите очакват официалното представяне на Gionee Elife E8, компанията пусна тийзър за M5, според който в устройството присъстват не една, а цели две батерии. Идеята е дори първата батерия да се изчерпа, втората да ви осигури предостатъчно заряд, за да продължите да използвате телефона. Размерът и капацитетът на батериите не се уточнява, но според твърденията на компанията, две батерии с приличен капацитет биха могли да осигурят до четири дни употреба на смартфона, преди да се наложи да го заредите отново.

Gionee изглежда са успели да решат проблема с размерите, който досега спираше повечето производители на смартфони да предлагат модели, разчитащи на две батерии. Информацията за M5 е относително оскъдна, което означава, че за момента не разполагаме с никакви спецификации на това устройство, нито с информация за размерите му. Надяваме се в близко бъдеще да изтекат още сведения за този интригуващ смартфон.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"