Слух: Asus подготвя ZenFone Selfie с две 13 MP камери и лазерен автофокус

Слух: Asus подготвя ZenFone Selfie с две 13 MP камери и лазерен автофокус
A A+ A++ A

Тайвански сайт твърди, че Asus се подготвя за анонс на Android смартфон с акцент върху селфитата следващия месец. Според Sogi.com.tw, новият телефон може да се нарича ZenFone Selfie, като ще включва 13-мегапикселова предна камера с двойна LED светкавица. Камера с подобни спецификации ще има и на задния панел, като за нея се твърди, че дори ще включва лазерен автофокус (функция, която LG в момента използват в смартфоните си от висок клас).

Анонсът на устройството е вероятно да се състои на изложението Computex 2015, започващо на 2 юни, в което Asus са редовен участник. За момента това е единствената информация за ZenFone Selfie, с която разполагаме, като източникът допълва, че като дизайн той вероятно ще бъде близък до ZenFone 2, с 5.5-инчов дисплей с неизвестна резолюция.

Освен ZenFone Selfie, досегашните слухове предричат анонси на изложението и на нови таблети от Asus с Android Lollipop, включително ZenPad 8 и ZenPad 7, както и евентуално ZenFone 3, за азиатската сертификация на който ви съобщихме наскоро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"