Предстоят два нови модела на Motorola, единият използва нечуплив YOUM дисплей

Предстоят два нови модела на Motorola, единият използва нечуплив YOUM дисплей
A A+ A++ A

AndroidLeaks твърди в Reddit, че Motorola подготвят цели два интересни нови смартфона, носещи кодовите имена „Clark“ и „Kinzie“. Clark използва шестядрен чипсет Snapdragon 808 и ще съдържа Quad HD дисплей с евентуален диагонал 5.2 инча – вероятно идентичен с използвания в Moto DROID Turbo (2014). Според изтеклата информация, този телефон съдържа в номера на модела си „XT“, което би трябвало да означава или че той е част от серията DROID, или от Moto X.

По-интересният от двата нови модела обаче е Kinzie, разчитащ на чипсет Snapdragon 810, за който се твърди, че разполага с 5.43-инчов Quad HD дисплей. Любопитното за него е, че екранът на Kinzie според Droid Forums ще е QHD YOUM панел – и Motorola ще лансира устройството като такова с „нечуплив екран“. За момента други технически характеристики на това устройство не са известни.

И за двете устройства се твърди, че ще са базирани на Android 5.1.1, все още най-новата версия на Lollipop. Сроковете на евентуалния им анонс или пазарен дебют остават неуточнени.

Източници: Reddit, Droid Forums

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници