Слух: OnePlus One ще е по-евтин от 1 юни

Слух: OnePlus One ще е по-евтин от 1 юни
A A+ A++ A

Тийзър от OnePlus по-рано тази седмица загатна, че компанията има важни новини за съобщаване. Публикуваното в Twitter изображение от компанията показваше OnePlus One с молив и гума и думите "Време за промяна" отдолу. Освен че източниците твърдяха, че предстои анонс от OnePlus на 1 юни, това изображение създаде впечатлението, че ще станем свидетели на представяне на OnePlus 2 следващата седмица.

В последните часове обаче плъзна друг слух – а именно, че OnePlus ще намалят цената на OnePlus One на тази дата. Според източника 64GB модела в цвят Sandstone Black ще се продава за $298, докато 16GB Silk White вариантът ще струва $248. Това означава с $50 по-евтино и за двете версии на телефона. Цените ще бъдат намалени навсякъде, където се предлага OnePlus One, с изключение на Индия, където те ще останат на досегашните си нива.

Все пак, съдейки по тийзъра, наистина не остава много време до официалния анонс на OnePlus 2. Част от спецификациите му така или иначе изтекоха в резултати от бенчмарк. Ако те се потвърдят, новият флагман на компанията ще включва 64-битов осемядрен чипсет Snapdragon 810 с графичен чип Adreno 430, съчетан с 3GB RAM. Говори се и за скенер за пръстови отпечатъци в телефона, и за цена около $400. По-високата цена на наследника на One донякъде обяснява защо се очаква първо настоящият модел да стане още по-евтин.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"