Изненада: Приказката на Шон Пен и Чарлийз Терон свърши

Изненада: Приказката на Шон Пен и Чарлийз Терон свърши
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Изненадващо, холивудските звезди Чарлийз Терон и Шон Пен, които започнаха своята романтична връзка през 2013-та година, вече не са заедно. Отношенията между двамата са приключили съвсем наскоро, и то в рамките на последните няколко седмици.

Източник разказа пред UsMagazine, че южноафриканската красавица е развалила годежа след посещение на двойката на Филмовия фестивал в Кан, Франция, тази година. 

Съвсем до неотдавна Чарлийз Терон твърдеше, че именно Шон Пен е любовта на живота ѝ.
„Ако оставим настрана, че той ми е партньор, той е любовта на живота ми. За първи път усетих, че работата ми е целият ми живот и това направи нещата по-трудни. Имало е моменти, в които съм била невероятно несправедлива към него. И моменти, в които чувствам, че той е невероятно несправедлив към мен. Но това те кара да разбереш, че независимо колко сложно става, приоритет е връзката“, сподели красавицата пред списание Elle.

Припомняме, че актьорът Шон Пен предложи брак на своята половинка миналата година през ноември, по време на романтично пътешествие до Париж.

И друг източник потвърди шокиращите новини пред People и намекна, че двойката не е била забелязвана заедно от няколко седмици и дори вече не делят един покрив. Носителят на „Оскар“, който бе женен за Мадона, е отменил обявите за продажба на своето имение, които бе пуснал на пазара за недвижими имоти. 

 

#Шон Пен #Чарлийз Терон #Кан #Франция #Оскар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »