Полицията издирва мъжа, който преби до смърт работник на АМ "Струма"

Полицията издирва мъжа, който преби до смърт работник на АМ "Струма"
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Полицията издирва заподозрян за убийството на 47-годишния работник, който бе пребит до смърт на АМ "Струма", съобщава БНР.

Загиналият е Николай Чавеев. Той е служител на фирмата "Агромах", която изпълнява строителството на "Лот 2" на автомагистралата. След като го наръгал с нож, убиецът е нанесъл тежък удар с камък по главата на Чавеев, който се е оказал фатален.

Николай Чавеев е бил ръководител на охраната в участък от магистралата край Санданското село Левуново. Малко преди обяд шофьор на лек автомобил се опитва да премине през участъка, който е забранен за движение. Служителят на фирмата е подал ясен сигнал за това. След като е излязал от колата, нарушителят, видимо агресивен, тръгва към него.

Преди физическото нападение над служителя, убиецът е изпотрошил и служебния автомобил на охраната, каза управителят на фирмата Методи Бачев. 

Той е категоричен, че убиецът е разпознат от неговите служители, станали свидетели на тежкото престъпление. Никой не е подозирал, че шофьорът ще стигне до физическа саморазправа, причинила смъртта на 47-годишния мъж.

От полицията потвърдиха, че издирват заподозрения за убийството и негов спътник.

Николай Чавеев е бил баща на три деца.

#полиция #работник #АМ "Струма"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »