От "Дисни" са бесни: Джони Деп е винаги пиян! (Видео)

От "Дисни" са бесни: Джони Деп е винаги пиян! (Видео)
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът с много лица Джони Деп май често ползва алкохола като стимулант за перфектна игра. За съжаление или не, холивудската звезда има проблеми с чашката, подобно на своя герой Джак Спароу. Това обаче хич не се нрави на продуцентите на “Карибски пирати”, които категорично забраниха алкохола на актьора.

В момента се снима петата част на лентата, а заради прищевките на актьора бюджетът на филма е скочил с над 70 милиона долара. Това вбесило екипа на касовата продукция. Източник разкрива пред The National ENQUIRER, че продуцентите не били доволни от факта, че заради Деп веднъж снимките бяха отложени заради странното нараняване на ръката му. След това и заради заради скандала с нелегално вкараните му кучета в Австралия.

“Изпълнителният директор на "Дисни" беше бесен и каза на Джони в прав текст да спре с глупостите и да се държи по-професионално, ако иска да завърши филма. Деп бе свикан на спешна среща, където целия екип го мъмри и го предупреди да престане да пие, купонясва и да се държи безотговорно, защото всички губят пари от това”, обясни източникът пред медията.

Според него, холивудската звезда не само не се ядосал на критиката, но и реагирал доста позитивно и дори се извинил. Говори се, че продуцентите дори са наели човек, който да следи за това дали Деп е трезвен.

 

#Джони Деп #Карибски пирати #Дисни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »