Ето какво ще предложи новата версия на “Мтел клуб”

Ето какво ще предложи новата версия на “Мтел клуб”
A A+ A++ A

В средата на март “Мтел” прекрати програмата си за лоялност и обеща, че скоро ще предложи подобрена нейна версия. Над 4 месеца по-късно вече има признаци, че това най-сетне ще се случи и то скоро. В Google Play Store се появи ново приложение, което ще служи за основен достъп до новата програма за лоялност. Добрата новина е, че “Мтел клуб” преминава изцяло онлайн и не е нужно да се носи специална карта за отстъпки.

Всичко това улеснява значително достъпа до предложенията за намаления – нужно е просто да се хареса оферта в приложението и да се заяви ваучер. Той се получава в електронен формат и може да се ползва в търговския обект директно от телефона. Както и досега са налични предложения от партньори на оператора в различни категории – мода, развлечения, почивка, пътувания, спорт, здраве, банки, автомобили и технологии. Налични са и специални предложения, които са базирани на предпочитанията на всеки клиент и потреблението му на услуги.

Предполагаме, че компанията все още тества новата версия на програмата за лоялност и приложението не е във финалната си версия, тъй като има различни проблеми с изобразяването на изображения. Логично е да видим и версия за iOS, както и съответна страница в сайта на телекома, която да служи на потребителите без смартфон. Повече за тях, когато “Мтел” представи официално новата услуга.

Източник: Google Play Store

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"