Край! Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат!

Край! Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат!
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Една от най-стабилните двойки в Холивуд слага край на брака си, след 10 години брак и три деца. Актьорите Бен Афлек и Дженифър Гарнър разбиха сърцата на милионите си фенове по целия свят, като официално обявиха, че се развеждат. Новината идва от общо изявление на двамата актьори, отправено до американските медии, което гласи:

"След внимателно обмисляне на ситуацията ние взехме трудното решение да се разведем. Продължаваме напред с любов и приятелски чувства един към друг, и общи усилия в отглеждането на децата ни, чието лично пространство ви молим да не нарушавате в този труден момент. Това ще бъде единственият ни коментар относно този личен проблем. Благодарим ви за разбирането."

Медиите зад Океана от няколко месеца тиражират новината, че Бен и Дженифър имат доста проблеми в брака си и са пред развод. Актьорската двойка празнува своята десета годишнина едва преди два дни. Те имат три деца: Вайълет, Серафина и Самюъл, заради които до последно се опитваха да спасят връзката си и дори ходеха на терапевт.

Според запознати, актьорите непрекъснато се карали ожесточено, а причина за скандалите били пороците на Афлек, сред които алкохол и хазарт.

Преди време Бен беше признал: „Жена ми определено има голям принос към успехите ми. Това, че се влюбих в нея и свързах живота си с нея, ми даде основа да се опитам да покоря Холивуд“.

Бен и Дженифър се срещат за пръв път на сета на "Пърл Харбър" (2001), но се влюбват едва след като се снимат заедно в "Деърдевил: Дявол на доброто" през 2003. Преди да започне сериозната си връзка с Дженифър, Афлек става любимец на таблоидите заради връзката си с Гуинет Полтроу и годежа си с Дженифър Лопес.

 

#Бен Афлек #Дженифър Гарнър #Холивуд #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"