Орлин Павлов събра банда и направи "Всеки ден"

Орлин Павлов събра банда и направи "Всеки ден"
Снимка: Star PR
A A+ A++ A

Орлин Павлов е готов с ново предизвикателство към феновете си. Този път изпълнителят стартира концептуално нов проект, събирайки своя банда, наречена The Brassstones.

Orlin & The Brassstones залагат на съвременно звучене, с влияние от жанрове като фънк и суинг.

Първото парче на Orlin & The Brassstones е вече факт и носи името "Всеки ден". Клипът е заснет в централното софийско каре, като негов терен са познати места, които да видиш по нов начин.

"Искахме да направил весело и леко парче, което да носи духа на улицата – да те провокира да забелязваш живота около теб, да си един от цветните хора, за да бъде и животът на всички ни шарен. Просто е". Именно затова снимките се случват напълно импровизирано, а Орлин, бандата и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика към клуб “Левски” събират изненаданите погледи на случайните минувачи, въвличат ги в играта си и показва естествените им реакции, за да видим накрая колко колоритни и различни са всъщност хората, с които се разминаваме всеки ден. Орлин пее, танцува с балет Арабеск, качва се заедно с музикантите в случаен трамвай и това е само малка част от всичко, което се случва в клипа, който иска да ти каже, че “всеки ден с теб е специален”, казват изпълнителите.

Режисьор е Вито Бонев, музиката е на Ясен Козев & Крум Георгиев, текстът е на Дони Василева, а над аранжимента е работил Борислав Бояджиев (DJ Borche).

#Орлин Павлов #Павлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »