Заради музиката фронтменът на Kasabian отказал роля във филм на Копола-дъщеря

Заради музиката фронтменът на Kasabian отказал роля във филм на Копола-дъщеря
Том Мейгън
A A+ A++ A

Том Мейгън, вокалистът и фронтмен на Kasabian, e отказал роля в лентата „Мария Антоанета” на дъщерята на великия Франсис Форд Копола - София Копола, и продуцирана от режисьора на „Кръстникът“.

Преди десетина години той бил поканен да се въплъти

в ролята на шведския войник Ханс Аксел фон Ферзен

чието име е свързвано с най-съкровената тайна от живота на кралицата. Въпреки актьорските си заложби, за които колегите му от бандата непрекъснато говорят, Том решил да откаже предложението, защото в последните години влагал цялата си емоция и любов в музиката и развитието на групата.

„Том Мейгън е страхотен актьор. Истина е, че го искаха за ролята. Мисля, че някой ден наистина ще го видим на голям екран”, споделя китаристът на бандата Серж Пизорно. Според него

на Том му предстоят много филмови роли

защото е талантлив, но важното в момента било да се фокусира върху развитието на бандата. „Той е толкова талантлив, че е способен да спечели и „Оскар” някой ден”, допълва още Пизорно.

Постиженията на Kasabian през последните години показват, че решението на Мейгън е било правилно. През 2014 г. бандата бе хедлайнер на фестивала "Гластънбъри", на който музикантите имаха честа да представят парчета от албума 48:13, с който пристигат и в България на 8 август.

Kasabian ще се включат в тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. На живо, под звездите, ще имаме възможността да чуем и най-голeмите им хитове, сред които Days are forgotten, Underdog, Fire, Club Foot, Man of simple pleasure, както и още много парчета от петте им успешни албуми.

На Spirit of Burgas (7-8 август) участват още Роби Уилямс, Milow, KWABS, Stereo MCs dj set, Basska, Conquering, както и български групи и артисти.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#София Копола #Франсис Форд Копола #Копола #Том Мейгън #Роби Уилям #Kasabian #SPIRIT of Burgas #Stereo MCs #музика #Бургас #фестивал #Роби Уилямс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »