19-годишен метна опела в двуметров изкоп

19-годишен метна опела в двуметров изкоп
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

19-годишен шофьор не видя загражденията около ремонт на шуменския булевард "Ришки проход", събори ги и се метна с автомобила си в двуметров изкоп. Все пак е късметлия, защото преди дни изкопът беше 6-7 метра, коментират пътните полицаи, охраняващи местопроизшествието.

Инцидентът стана рано тази сутрин, съобщи БГНЕС. Шофьорът на  на "Опел астра" не видял предупредителните знаци за преминаване в другата лента, помел загражденията и паднал с колата в изкопа. Той и спътникът му сами излезли от колата и около 5 часа се обадили на 112.


Фирмата "Райкомерс" прави на това място канализационен клон по проекта за водния цикъл на Шумен. Тръбите са вече положени и се извършват довършителни работи. Според първоначално издаденото от община Шумен строително разрешително дейностите на този участък е трябвало да приключат до 15 юни.

Зад волана на "Опел"-а е бил Мустафа. М. Той е получил разкъсно-контузна рана на главата. В болницата установили, че тя е повърхностна и не е опасна. Спътникът му С.П. не е получил никакви травми. Двамата са оставени за наблюдение в МБАЛ.

Шофьорът е тестван за алкохол и пробата е отрицателна.

#изкоп #Опел #Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"