Племенница на Даяна е сред кръстниците на Шарлот

Племенница на Даяна е сред кръстниците на Шарлот
A A+ A++ A
Почитаемата Лаура Фелоус (долу вдясно), дъщеря на една от по-големите сестри на Даяна, Джейн, е сред кръстниците на новородената принцеса Шарлот, разкрива "Дейли мейл".
 
В почетния списък са още приятелите на Уилям Джеймз Mийди (долу, в средата), и Томас ван Щраубензи (горе вдясно). В църквата Света Мария Магдалена заедно с кралицата и други високопоставени членове на кралското семейство ще застанат Софи Картър (долу вляво), приятелка на Кейт, и братовчед й Адам Мидълтън, (горе вляво), син на брата на Майкъл Мидълтън, Ричард.
 
Но отсъства сестрата на Кейт Пипа Мидълтън, удивлява се светското издание.
 
Събитие на деня е самата първа поява на херцога и херцогинята на Кеймбридж (принц Уилям и Кейт) заедно с двете им деца - първородният им син Джордж и бебето Шарлот. Снимката на първата им публична поява като семейство от четирима бе разпространена от медиите мълниеносно.
 
Церемонията бе в църквата Света Мария Магдалена в Норфолк. В същата църква през 1961 г. е била кръстена бабата на новородената принцеса - покойната  Даяна.

Кръщенето извърши кентърберийският епископ Джъстин Уелби.


Бебето бе кръстено с вода от р. Йордан. Така бе кръстен и принц Джордж. От двореца Кенсингтън не съобщават как е пристигнала водата във Великобритания, но се говори, че е била изпратена от йорданското кралско семейство, разкри Би Би Си.

На кръщенето принцеса Шарлот бе облечена по същия начин, както през 2013 г. брат ѝ Джордж - копие на кръщелна рокля от дантела и сатен, направена първоначално за най-голямата дъщеря на кралица Виктория през 1841 г. За първи път кралските съкровища - купелът и каната за поливане, напуснаха Лондон, където се съхраняват.

Официалните снимки ще са дело на Марио Тестино - любимия фотограф на покойната принцеса Даяна.

в църквата Света Мария Магдалена в Норфолк. В същата църква през 1961 г. е била кръстена покойната баба на малката принцеса Даяна.

Кръщенето ще извърши кентърберийският епископ Джъстин Уелби.
- See more at: http://novinite.bg/articles/96006/Britancite-v-ochakvane-krashtavat-Sharlot-publichno#sthash.cHXmOi3Z.dpuf

#Шарлот #кръстници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници