Задържан е мъжът, пробол 27-годишната Галина в парк в Бургас

Задържан е мъжът, пробол 27-годишната Галина в парк в Бургас
A A+ A++ A

Задържан е мъжът, който прободе пет пъти с нож млада жена в парк в Бургас. Извършителят на опита за убийство на 27 годишната Галина Г. е задържан в Сливен, съобщиха бургаската полиция.

Галина Г. бе открита в безпомощно състояние около 8.35 часа вчера в парк в комплекс "Славейков".

Задържаният е 28-годишния криминално проявен Георги А. от Сливен, който е имал връзка с пострадалата.

Сформирания полицейски екип, под прякото ръководство на Бургаската окръжна прокуратура, констатирал, че съществуват достоверни данни укрилият се след деянието Георги А. да напусне страната. Отчитайки и възможността  той да извърши ново тежко престъпление, се наложи да се разпространи информацията, че за намушкването е задържан бившият съпруг на жената - 33 годишния И.Ц., разкриват подробности от  полицията.

Бившият съпруг съдействал на служителите на реда и след разговори е освободен, каза Цветелина Рандева, говорител на полицията в Бургас.

Георги А. се е укривал в апартамент в Сливен. За неутрализирането му спецполицаи са използвали тактическо проникване в жилището. Георги А. направил пълни самопризнания за извършеното деяние, като обяснил и причините за агресивното си поведение.

Задържаният е транспортиран към следствения арест в Бургас. По случая в сектор "Криминална полиция" към ОД на МВР - Бургас е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че младата жена е в тежко състояние. Пробожданията са в областта на сърцето и корема, казаха дежурни лекари от МБАЛ-Бургас.

#задържан #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »