3D CAD модел показва в подробности Samsung Galaxy Note 5

3D CAD модел показва в подробности Samsung Galaxy Note 5
A A+ A++ A

Официалната премиера на Samsung Galaxy Note 5 не очакваме преди септември, но преди това със сигурност ще научим повечето подробности за смартфона. За пореден път френския сайт Nowhereelse.fr споделя детайли за фаблета, които този път са съпроводени и от CAD модел, който дава по-добър поглед към дизайна и конструкцията на устройството. По отношение на достоверността на това изтичане, то идва от източник на сайта, който през последните години е бил винаги коректен, но сега за пръв път предоставя CAD файл, така че имаме някои основания за съмнения.

Все пак създаденото въз основа на въпросния файл видео ни позволява да разгледаме потенциалния дизайн на смартфона от всички страни. Очаква се да разполага с метална рамка, която ще е подобна на тази в Galaxy S6, а освен това да има и стъклен заден панел с извити страни. Последното подсказва, че батерията може и да бъде вградена. Видеото показва наличието на външен слот за SIM, което насочва към идеята за липсата на слот за допълнителна памет.

По отношение на размерите предположенията са за височина 152.22-153.44 мм, ширина 76.11-77.31 мм и дебелина 7.69-10.201 мм. Като цяло очакваме уголемена версия на Galaxy S6 с допълнителен  стилус. Техническите характеристики все още са в областта на слуховете и сред тях вероятно ще бъдат 5.7-5.9” Super AMOLED дисплей с резолюция 2560x1440 пиксела, осемядрен 64-битов чипсет Exynos 7422, 3GB или 4GB RAM и батерия с капацитет 4100mAh. Видеото показва и стандартен microUSB порт, а не симетричен, както твърдяха по-ранни слухове.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"