Новите супергерои са малки, жълти...миньони

Новите супергерои са малки, жълти...миньони
Снимки: Форум Филм
A A+ A++ A

Кой е новият супергерой? Супермен? Батман? Спайдърмен? Не! 

Деца и възрастни вече се захласват по малките, сладки, жълти...миньони! Слугите на злия прокелтник Гру са навсякъде - по дрехи, обувки, телефони, гледат ни от големия екран и от монитора на компютъра. Те са новите Властелини на света!

Малките жълти откачени сладури, които завладяха сърцата на зрителите в „Аз, проклетникът“ (2010) и „Аз, проклетникът 2“ (2013) се завръщат на големия екран със солов проект, който представя предисторията на тези две части. Действието в "Миньоните" се развива 42 г. преди прокелтника Гру!

Откъде обаче идва тяхната история?

Макар да приличат на сладки деца, хванали жълтеница, миньоните населяват Земята много преди хората. Еволюирали са от едноклетъчни до същества с една цел в живота: да служат на най-проклетите господари в историята. След като по инцидент са унищожили всичките си господари, сред които тиранозавър, Чингис Хан, Наполеон и Дракула, решават да се изолират и да заживеят нов живот в Антарктика.

През 1968 г., липсата на господар ги вкарва в депресия, затова Кевин решава да се заеме с мисията да им намери нов. Тримата с Стюарт и Боб заминават за конгрес на злодеи, където се състезават за новите помощници на Скарлет Оувъркил - стилна и амбициозна злодейка, решена да превземе света и да стане първата жена супер-злодей. Пътувайки към Ню Йорк, те се озовават в Лондон, където трябва да се изправят срещу опасност, заплашваща съществуването на миньоните.

Истерията по миньоните чупи боксофисите

Премиерата на филма у нас е на 10 юли и със сигурност ще разсмее не само малчуганите. А като се има предвид, че в английската версия на анимацията чаровната злодейка Скарлет Оувъркил се озвучава от Сандра Бълок, а съпругът й е с гласа на Джон Хам (познат ни от сериала "Mad Men"), тогава със сигурност е ясно, че качеството на продукцията е на високо ниво. Що се отнася до родните ширини обаче, дублажът на български предполага максимум наслада и за малките зрители.

Но все пак, миньоните си имат свой език и всеки техен фен е длъжен да знае поне какво означава "Bello!" на миньонски (подсказка - "Здравей!").

Със саундтрак от музика от 60-те, която и днес е изключително хитова, "Миньоните" е продуциран от Крис Меледандри и Джанет Хийли от Illumination, а режисьори на филма са Пиер Кофин и Кайл Балда. Сценарият е дело на Брайън Линч, а изпълнителен продуцент е Крис Рено.

Като се има предвид, че още първият филм - „Аз проклетникът“ донесе на създателите си приходи от 840 милиона долара, то сладките жълтурковци със сигурност ще разбият боксофисите в пъти повече.

#герой #филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"