Британски звезди посрещат изгрева на изток - в Бургас

Британски звезди посрещат изгрева на изток - в Бургас
Снимки: Key Event
A A+ A++ A

Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер на Spirit of Burgas, е отказала хотелската си резервация за 8 август вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала.

Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зона след края на шоуто, за да се забавляват заедно с близките си приятели Leroy Small (DJ SS) и Danny Byrd, които поемат нощната щафета на основната сцена, като част от The World of Drum and Bass. Караваната трябва да е заредена с енергийни напитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълнова фурна.

Според организаторите британците изключително много се вълнуват, че ще пеят на морския бряг и разпитват за  времето, температурата на водата, в колко часа настъпва изгрева, дали плажът е охраняема зона или плуването е свободно за всички.

"Рядко ни се отдава възможност да пеем на фестивали, на които морето е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, което България предлага и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е много красиво", коментира Sergio. На следващата вечер Kasabian ще трябва да бъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал.

ВИП билетите за втория ден са почти разпродадени и така в мрежата за продажба ще останат само стандартни билети на цена от 60 лева. Билетите за целия фестивал с хедлайнери Роби Уилямс (7август) и Kasabian(8 август) са на цена от 180 лв.

 Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#музика #Stereo MCs #SPIRIT of Burgas #Kasabian #Бургас #фестивал #Роби Уилямс #Изгрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »