43-годишен издъхна намушкан от жена си след запой

43-годишен издъхна намушкан от жена си след запой
A A+ A++ A

43-годишен мъж почина тази сутрин нъв великотърновската болница от тежка кръвозагуба, след като съпругата му Десислава И. /44 г./ го намушка с нож.

До фаталното действие се стигнало след солидна почерпка и скандал. Около 17.30 ч. в събота жената грабнала кухненския нож и наръгала многократно мъжа си Иван в корема. Щом видяла бликналата кръв, Десислава се изплашила и сама позвънила на тел.112 да търси помощ.

В областната болница се постарали да спасят пострадалия, въпреки изключително тежките наранявания по червата и коремната аорта. Извършена била спешна операция, зашили кръвоносните съдове и успели да спрат кървенето. Иван бил настанен в реанимацията в съзнание, но с тежък шок и на командно дишане.

"Пациентът беше стабилизиран, но тази сутрин малко след 8 часа изкърви обилно край дренажите, за минути леглото му се обля в кръв и преди да успеем да направим каквото и да било, издъхна от кръвозагуба", обясни пред "24 часа" шефката на отделението д-р Сибила Маринова.

Тялото е откарано за аутопсия.

Съпругата е арестувана. Предстои да и бъде повдигнато обвинение за убийство. Процесуално-следствените действия продължат.

#кръвозагуба #нож

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"