50 тона гориво ще захранват концерта на Роби Уилямс (ВИДЕО)

50 тона гориво ще захранват концерта на Роби Уилямс (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Роби Уилямс настоял екипът му за фестивала Spirit of Burgas от техници, видео и саунд инженери да пристигне у нас 3 дни по-рано, а не 24 часа, както се очакваше. Звездата искал да е сигурен, че няма да има никакви проблеми за първия в кариерата му концерт на плажа.

За първи път в Европа ще се строи толкова голяма сцена на самия морски бряг, което е накарало британците да изпратят допълнителна помощ на родните организатори. 500-тонното чудовище ще започне да се издига на централния плаж в Бургас седмица преди фестивала, а 40-метровата видео стена се очаква да пристигне в Бургас заедно с първия международен екип.

Тъй като на плажа няма нужното за фестивала електрозахранване, 4 генератора и 50 тона гориво ще поемат тази роля в първия ден и най-вече по време на 2-часовото шоу на Роби.

Миналият петък турнето на Роби Уилямс стигна до Букурещ, където той пя пред над 60 000 човека. Шоуто продължи почти 2 часа, а публиката не спираше да скандира, че иска още и още. Бившият член Take That обаче не се върнал на сцената.

Spirit of Burgas e на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас, а хедлайнери са Robbie Williams и Kasabian. Все още има билети за фестивала и пропуски за къмпинга, както и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП-трибуните със седящи места за един или два дни от фестивала.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#Роби Уилям #Kasabian #SPIRIT of Burgas #Stereo MCs #музика #Бургас #фестивал #Роби Уилямс #The Doors и Fatboy Slim #Take That

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"