Неонацисти пребиха възрастен мъж, внуците му са в шок

Неонацисти пребиха възрастен мъж, внуците му са в шок
A A+ A++ A

Мъж на 67 години е със сериозни наранявания след побой в Борисовата градина в петък. Побоят се е случил пред очите на двете внучета на мъжа – момче на 11 и момиче на 7 години, съобщава сайтът Marginalia.

Петър Иванов, който е син на пострадалия и баща на децата, разказа пред сайта, че след нападението баща му е прекарал тежка операция, за да бъде спасено окото му. 7-годишното момиченце се страхува да излиза от къщи.

В петък привечер възрастният мъж се разхождал с внуците си в района на пързалката, известна като „Слончето“, и кафенето на ЦСКА. Същия ден на 11-годишното момче, което има операция поради травма на крака, е направена превръзка. Докато се занимава с по-малката си внучка, мъжът забелязал, че момчето е заобиколено от група от петима неонацисти при кафето на ЦСКА и сваля превръзката си. Един от неонацистите имал на кръста си татуировка с надпис „Blood and Honour“. Детето било видимо уплашено. Приближил се и чул членовете на групата да го наричат „циганче“ и „мангалче“ и да твърдят, че нарочно си е сложило превръзка, за да проси.

Полицията е уведомена за случая, направени са и медицински изследвания.

#Борисовата градина #побой #неонацисти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"