Бизнесмен от Несебър опакова вековно дърво, пречило му

Бизнесмен от Несебър опакова вековно дърво, пречило му
Любомир Божинов Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

След драмата с изкоренената японска вишна пред хотел "Маринела" в София, нов скандал с покрито в найлон дърво стана топ тема в социалните мрежи.

Любомир Божинов публикува в профила си във Фейсбук вековен кипарис в Несебър, опакован в найлон. Вековно дърво, до Южния плаж, ронело иглички върху четири от масите на бизнесмен и му гонело клиентите. Общината не му позволила да отсече дървото. Затова той взел нестандартното решение да опакова дървото в чувал.

"Близо 20 години посещавам Несебър по няколко пъти през годината.Не съм виждал друг град в който така варварски общинската администрация да се отнася към растителността.Правил съм снимки,писал съм до общината,но нещата продължават и сега", написа Любомир Божинов.

Бизнесменът се опитал да се разправи с дървото и по друг начин, според информация в социалните мрежи, миналата година се опитал да го унищожи с нафта, но не успял.

Все пак историята има хепиенд. Благодарение на възмущението на хиляди потребители във Фейсбук,  "опакованото"дърво в Несебър вече диша свободно с решение на общината.

#Несъбър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"