Лекар е приет в "Пирогов" след побой в психиатрия

Лекар е приет в "Пирогов" след побой в психиатрия
A A+ A++ A

Полицията разследва зверски побой на кожния лекар д-р Илко Иларионов в психиатрията в Курило. Мъжът бил връзван и удрян с тръби и е в тежко състояние в “Пирогов”, пише "24 часа".

Първоначалната информация е била, че д-р Иларионов е бил пребит от свои колеги психиатри, но според СДВР това е сторил друг пациент на болницата.

49-годишният мъж работел като кожен лекар в Пета градска болница в София. След като кожното отделение затворило врати, д-р Иларионов е изпаднал в тежка депресия и е бил приет да се лекува в психиатрията, разказа пред “Дарик” негова колежка. Тя добави, че пострадалият лекар е интелигентен човек и 9 г. е работила много добре с него. Заради психическите си проблеми той бил настанен за лечение в болницата в Курило.

Според столичната полиция на 21 юли възникнал конфликт между двама пациенти на болницата. Те са били съседи по легло или стая. Единият е пострадал сериозно и към момента е в “Пирогов” с опасност за живота, допълниха от дирекцията.

Разследването било в начален етап и засега нямало данни д-р Иларионов да е бил пребит от лекари. Заподозрян е пациент на болницата, който е освидетелстван и заради по-особения си статут засега не е задържан.

 

#лекар #пациенти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"