Жана Бергендорф остава без дом след скандала?

Жана Бергендорф остава без дом след скандала?
Снимки: Велислава Каймаканова-Ножарова
A A+ A++ A

Певицата Жана Баргендорф може да остане без дом след разигралата се драма с бившия й приятел Лео преди по-малко от месец.

След случая певицата не се е появявала в квартирата си. "Знаем, че е заминала и най-вероятно повече няма да се върне да живее тук. Собственичката също идва, за да види щетите по жилището си, понеже външната метална врата беше потрошена. Може би й се е искало на момента да я изгони, но не знаем дали няма договор за наем, който да усложнява процедурата по извеждането й от квартирата", обясняват съседи на Жана.

“Блокът е строен през 1962 г. и такова чудо като нейното никога не е виждал. Други подобни изпълнения не е правила, може би поради причината, че сравнително отскоро живее при нас", разкриват още комшиите. Те допълват, че виковете от дома на Жана продължили от 5 сутринта чак до обед, когато майката на певицата повикала полиция. Родителката разбрала за конфликта от дъщеря си, която й се обадила по телефона и й казала, че в дома й се случва нещо ужасно.

"Вярвайте ми, че подобно нещо през живота си не съм изпитвала никога, а съм на доста години! Това, което тя ни причини, няма да мога да забравя никога! Беше нещо кошмарно! Не знам що за човек може да счупи голяма желязна врата и да натроши коляното на гаджето си. След като ги изведоха полицаите, момчето не можеше да ходи, а на нея нищо й нямаше", разказва още съседка пред в. “България днес”.

#Жана Бергендорф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"