Майката на пребития Христо благодари за подкрепата

Майката на пребития Христо благодари за подкрепата
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Невена Велинска - майката на пребития от детегледачите си 3-годишен Христо благодари на хората, които са й помогнали морално и финансово. Цигуларката благодари и на институциите, заели се със случая.

"Здравейте, мили хора. Аз съм Невена, майката на Христо.

Тъй като не поддържам профил в социалните мрежи, използвам тази група, за да благодаря на всички за топлите думи, пожелания и готовност да помогнете. Навярно някои от вас имат нелек живот и водят своите битки, но въпреки това отделяте от времето и средствата си за нас с Ецко. Само сърцето ми знае колко благодарна ще ви бъда за цял живот, защото никога няма да намеря начин да ви се отблагодаря.
Тъй като нашият случай предизвика голям обществен отзвук, бих искала да ви уверя, че досега срещнах изключително внимание и подкрепа от Агенцията за закрила на детето. Разбирам, че мнозина са изградили недоверие към институциите в България, но за мен тези хора наистина се стараят да бъдат полезни и съпричастни. Много съм благодарна за адекватното разбиране на ситуацията. Все пак най-важният в този момент е Христо, нищо друго.
Благодаря ви и ви прегръщам всички.", написа Невена Велинска във Фейсбук чрез профила на своя приятелка.

На 20 юли малкият Христо бе приет в „Пирогов” с опасност за живота след жесток побой от неговите детегледачи - две момчета на 18 години. След няколко дни в кома, детето се събуди и вече е без опасност за живота. Майката, музикантка, която работи на кораб в скандинавските страни, се върна в страната веднага след инцидента.

Във Фейсбук бе създадена група в защита на Невена Велинска - "Защитете цигуларката и Христо!”.

#Невена Велинска #Христо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"