Роби Уилямс ще пее в Бургас с баща си (ВИДЕО)

Роби Уилямс ще пее в Бургас с баща си (ВИДЕО)
Роби и Пит Снимка: SPIRIT of Burgas
A A+ A++ A

Роби Уилямс идва за Spirit of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец.

Баща и син ще изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала. Двамата излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца Let Me Entertain You, а днес стана ясно, че и българската публика ще ги види заедно на плажа на 7-ми август.

Освен това Роби Уилямс е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Goldencircle зоната и ще го качи на сцената в специално пригодено за целта легло.

Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас, твърдят организаторите на Spirit of Burgas.

Днес стартира и мащабният строеж на основната сцена на Spirit of Burgas. Огромната сцена, на която на 7 август ще излезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи по стандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа. Шоуто на Роби в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си.

#Роби Уилямс #SPIRIT of Burgas #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »