Вече можете да изтеглите Angry Birds 2

Вече можете да изтеглите Angry Birds 2
A A+ A++ A

Финландската компания Rovio най-сетне е готова с продължението на хитовата игра Angry Birds и то вече може да се изтегли от магазините за приложения за Android и iOS. Това става 5 години след дебюта на първото заглавие, което поведе след себе си вълна от разширения и допълнителни игри с различни геймплей и концепция. Истинското продължение обаче излиза едва сега и носи подобаващото име Angry Birds 2.

През изминалите години пазара на мобилни игри се промени драстично и новото приложение отразява това. Подобно на последните заглавия на финландската компания и то е безплатно, но изпълнено с опции за покупка на допълнително съдържание. Иначе начина на игра е познат – на разположение имате няколко птици, които изстрелвате към скритите в различни конструкции прасета. Добавени са още нови обекти, които да използвате за повече разрушения, нова птица, нива с повече етапи, по-силни босове и дори магии.

За разлика от предишните  игри на разположение имате ограничен брой животи и птици. След като свършите птиците може да продължите като купите допълнителни чрез събраните скъпоценни камъни. Ако не го направите губите живот, но те се регенерират на всеки 30 минути. Разбира се, винаги може да купите камъни с реални пари и да продължите да играете, което определено е досадно, тъй като не може просто да рестартирате нивото, за да го минете по-добре. Ако обаче изиграете първите нива през следващите 2 седмици ще може да се сдобиете с някои безплатни бонуси.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"