Англичанка убита в ямболско село, намериха трупа обгорен

Англичанка убита в ямболско село, намериха трупа обгорен
A A+ A++ A

Труп на жена е намерен в ямболското село Маломир, съобщи „Фокус”. По непотвърдена информация жената, която е англичанка, е била убита, а част от тялото и било обгорено. По неофициални данни инициалите й са Ж.В.

Жената, на възраст около 60 години е излязла снощи, около 22.00 часа, да разходи двете си домашни кучета и не се прибрала. Тялото е намерено днес на 200 метра от къщата й от местен човек, който помагал в домакинството

Говорителят на ямболската полиция Татяна Павлова посочи, че издирвателно-следствените действия не са приключили и повече информация не може да бъде съобщена.

„След приключване на огледа ще можем да кажем на кого е тялото и дали смъртта е била насилствена”, посочи Павлова.

На територията на община „Тунджа" общо регистрираните пребиваващи британски граждани са 234. По-компактни групи живеят в селата Маломир – 28, 21 англичани са регистрирани в с. Генерал Инзово, по 18 са в селата Овчи кладенец и Тенево, според информация от сайта на община "Тунджа", съобщава "24 часа". Пред изданието кметицата Христина Димова е казала, че на този етап все още не може да коментира случая.

Чужденката се е установила в селото тази пролет, пише "Ямбол днес". Тя живеела със съпруга си, който бил трудноподвижен. Преди да се преселят в България, са живели в Турция. Последните пратки от багажа им пристигнали преди месец.

#англичанка #Маломир

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »