Очакват Бербатов за разговор в Астън Вила в понеделник

Очакват Бербатов за разговор в Астън Вила в понеделник
A A+ A++ A

Димитър Бербатов е на път да се върне отново във Висшата лига, съобщава английския „Дейли Експрес“. Според изданието българинът пристига в Бирмингам за разговори с шефовете на Астън Вила в понеделник.

„Ако преговорите в понеделник приключат с позитивен резултат, Димитър Бербатов може да премине медицински прегледи във вторник или сряда. Да, Вердер и друг тим от Висшата лига остават варианти, но Астън Вила е приоритет за Бербатов в този момент“, твърди английската медия, позовавайки се на приближен до българския футболист.

34-годишният топ нападател е имал вече разговор по телефона с "виланите", след като неговият добър приятел Стилиян Петров е казал на мениджъра Тим Шеруд за готовността му да се включи още един път в играта.

Бербатов, известен с "безгрижния си характер и копринени умения" ще присъства на кръщаването на сина на Петров в неделя и в понеделник лети за Англия.

Бившият капитан на Вила Стилиян Петров и Бербатов са близки приятели още от времето, когато заедно са били в ЦСКА през 1990, припомня изданието.

 

 

#Димитър Бербатов #Астън Вила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"