Вендета в Ботевград: Мечкаря бит до смърт за отмъщение

Вендета в Ботевград: Мечкаря бит до смърт за отмъщение
Калин Стоянов Петров - Мечкаря снимка: botevgrad.com
A A+ A++ A

Полицията в Ботевград задържа шестима заради убийството на Калин Петров - Мечкаря от с. Литаково миналата нощ. Това са Димитър Ерменков, синовете му Борис и Тодор, както и техните приятели Д. С., И.М. и Г.А.

Шестимата са задържани за 24 часа, но ще бъдат преместени в столичната следствена служба на бул. „Г. М. Димитров” и ще им бъде повдигнато обвинение за 72 часа.

Кървавото нападение е станало около 4 ч. в събота сутринта, когато Калин е напуснал нощно заведение в града заедно с двама свои приятели, също от с. Литаково. Групата апаши ги причаквали при магазин „Handy”. Те нападнали със смъртоносниудари Калин, но пострадало и едно от момчетата, които били с него.

Момчето е в болница в много тежко състояние, без опасност за живота. Третият приятел успял да избяга и днес бе извикан на разпит в местното полицейско управление.

На записите от охранителните камери на заведението се вижда как нападнатите си тръгват от заведението, а на видеото от камерите на „Handy” се вижда и самият побой. Записите са прегледани от служители на РУ- Ботевград.

Гумаджийницата при бензиностанцията на Марин Захариев - Цеки, в която работи главният побойник Димитър Ерменков, днес остана затворена, информират местните медии.

Според неофициална информация фаталният удар е бил нанесен от Димитър Ерменков с метална тръба по главата на Калин, твърди botevgrad.com.

Изданието проследява предходни събития и сочи, че Калин Стоянов Петров - Мечкаря е бил един от тримата уличени като участници в нападението на баща и син Ерменкови от Ботевград.

Тогава Калин и неговият приятел Цветан от Литаково след скандал в заведение причакали Ерменков младши пред дома му. По това време се прибрал и баща му и нападателите се нахвърлили и върху него. Освен че набили, нападателите и ограбили жертвите си.

Калин Стоянов е работил като шофьор в ботевградска фирма. Викали му Мечкаря. Прякорът идвал от дядо му - Петър Мечкаря от Литаково. Калин има още двама братя - Петър и Иван. Баща им е починал преди няколко години.

#Ботевград #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »