Ципрас по спешност в болница, останал без въздух

Ципрас по спешност в болница, останал без въздух
A A+ A++ A

Гръцкият премиер Алексис Ципрас е бил откаран в болница в петък, след като получил симптоми на задушаване по време на заседанието на парламента. Преди почивните дни гръцкият премиер внезапно почувствал гадене и затруднено дишане и поискал лекарят му да го прегледа.

Медиците съобщиха, че оплакванията му най-вероятно се дължат на прекалено много работа и претоварване. "Той се чувства добре, най-важното е, че няма нищо сериозно", обявиха от кабинета на премиера, цитирани от гръцкото радио "Алфа".

През последните седмици Алексис Ципрас се намира под сериозен натиск да подпише споразумение с кредиторите и да се съгласи на строги икономии, наложени от ЕС. Премиерът е критикуван в неспазване на предизборните си обещания и неизпълнение на ангажиментите си към народа и към собствената му партия СИРИЗА, която е застрашена от разцепление.

Три панически атаки са вкарали в болница Ципрас по време на преговорите с кредиторите, твърди излизащият в Гърция вестник "Български новини". Това очевидно показало, че гръцкият премиер се огъва психически от суровите преговори.

Стресът се оказал огромен за 40-годишният премиер. Според някои източници, той е получил панически пристъп още преди обявяването на референдума и се наложило да бъде откаран в болница. Явно той ясно осъзнава ситуацията в която се намира.

Наскоро майката на Ципрас сподели в интервю, че е много загрижена за здравето на сина си, защото той има на главата си твърде много неща, спи много малко и почти не яде. "Страхувам се, че нещо може да му се случи", казала тя и добавила, че синът й няма време за семейството си, което представлява голяма трудност за всички.


#Алексис Ципрас #болница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"