Еминем преборил дрогата с тичане и фитнес

Еминем преборил дрогата с тичане и фитнес
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

За никого не е тайна, че рап звездата Еминем е имал проблеми с хапчетата и дрогата, но се оказва, че се е борил и с килограмите. Когато през 2007 г. рапърът предозира с лекарства и влиза в болница, той е тежал 105 кг.

„Когато влязох в болница след свръхдоза от хапчета, тежах близо 105 кг. Нямам представа как станах толкова голям, но предполагам е свързано с приема на викодин и валиум, които образуват нещо като дупка в стомаха. И за да избегна болките в него, постоянно се тъпчех с нездравословни храни”, сподели пред Men's Health звездата.

След като лекарите го стабилизирали и изчистили тялото му от отровите, Еминем решил да промени живота си и да спортува активно, заменяйки една зависимост с друга. Рапърът се вманичачил на тема тичане и калории.

„Мисля, че малко се поотнесох. Заприличах на ши*ан хамстер. Тичах по 17 мили на ден. Бях се вманиачил да изразходвам по 2000 калории дневно и накрая тежах 69 кг. Тичах до степен, до която започнах да се наранявам и тазобедрените му флексори почти се скъсаха”, сподели още певецът.

После Еминем се запалил и по домашния фитнес като започнал да прави екстремните програми на треньори като Шон Ти, Тони Хотън, Саджи Калев и др. Звездата разкри, че и до ден днешен тренира в дома си, „защото веднъж видиш ли резултата, не можеш да спреш” .

#дрога #Еминем #рапър #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"