Двама загинаха при тежка катастрофа край Тръстеник

Двама загинаха при тежка катастрофа край Тръстеник
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Двама души загинаха при тежка катастрофа край град Тръстеник, Плевенска област. Жертвите са 18-годишен младеж и 50-годишна жена. Други двама души са ранени и са настанени в Университетската болница в Плевен с опасност за живота, предаде БГНЕС.

Катастрофата станала към 20.30 ч. в неделя заради движение с несъобразена скорост.

На пътя от съседното село Ореховица за Тръстеник при завой водачът на лек автомобил "Опел-Вектра" на 19 години от същия град, изгубил контрол над автомобила и навлязъл в лентата за насрещно движение, където ударил правилно движещия се в посока град Тръстеник лек автомобил "Фолксваген Пасат". Пасатът бил собственост и управляван от 53-годишен от Плевен. След произшествието двата автомобила са се преобрънали извън платното за движение.

Водачите са със счупени крайници, с множество травми и опасност за живота. Возещият се на предна дясна седалка във вектрата 18-годишен от Тръстеник е починал на място, а возещият се на задната седалка в същия автомобил 21-годишен, също от Тръстеник, е със счупени крайници, множество травми и опасност за живота. Возещата се на задната седалка в "Пасат"-а 50-годишна от Плевен, е транспортирана в Центъра за спешна помощ в Плевен, където по-късно е починала.

#Тръстеник #катастрофа #удар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »