Очакват Кейт Мидълтън с тиара на прием в Бъкингам

Очакват Кейт Мидълтън с тиара на прием в Бъкингам
A A+ A++ A

Светските хроникьори очакват херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да сложи тиара за трети път, откакто влезе в кралската фамилия. Поводът е банкет по случай посещението на китайския президент Си Дзинпин и съпругата му във Великобритания.

Както съобщава лайфстайл списанието Hello! модното решение на херцогинята се съобразява с протокола на събитието, което има строго официален дрескод.

Досега Кейт е слагала тиара два пъти от 2011 г. насам: когато се омъжи за внука на британската кралица Елизабет Втора и на дипломатическо събитие в Бъкингамския дворец през 2013 г.

Все още не е потвърдено дали Кейт ще присъства, но вероятността е голяма, тъй като именно съпругът й покани Си Дзинпин на посещение по време на визитата си в Китай.



Престолонаследникът принц Чарлз не е посещавал Китай. Той ще присъства на обеда след посрещането на китайския президент заедно с кралицата и съпруга й принц Филип, но няма да участва в цялата програма на госта.

Появата на дукесата се очаква и заради отсъствието й преди седмица от светско събитие - сватба във висшето общество на Великобритания. Според запознати нейното неявяване е станало в последния моменти и принц Уилям е трябвало да посети събитието заедно със сестрата на Кейт – Пипа Мидълтън.

 

#Кейт Мидълтън #Пипа Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »