Музиканти и актьори правят концерт в помощ на Мирелла

Музиканти и актьори правят концерт в помощ на Мирелла
A A+ A++ A

Приятели, музиканти и актьори се събират на 11.09. в зала 11 на НДК, от 19,00 часа, за да докажат още един път, че изкуството притежава най-голямата положителна сила – тази на обичта, съпричастността и способността да променяш съдби и очаквания.

"Приятели за Мирелла" е благотворителен концерт, който има за цел да помогне на едно момиче, което няма семейство, няма роднини, но има истински приятели, които се грижат за нея от години и поддържат искрата на живота й. Филип Аврамов, Йоана Буковска, Дичо, Ники Станоев, Елица Котева от "На кафе", Ника Любецкая, Ралица Ковачев-Бежан, Мариана Йотова, Владо Димов, Надя и Алекс (екс Deep Zone Project), Весела Морова, Светльо и Цветелина от Expose, ансамбъл "Чинари" са част от благотворителния концерт, който ще помогне за събиране на средства за Мирелла. Инициативата е на сдружение "Изкуство за живот", които са се посветили на идеята чрез музика, танц и други артистични инициативи да помагат на хора в нужда.

Преди осем месеца Мирелла Събева влиза в болница за отстраняване на аневризъм в мозъка. По време на операцията се запушва стенда, който са й поставили, и получава исхимичен инсулт. Последствията са пареза на леви крайници. Тя има нужда от постоянни грижи и рехабилитация, за което са нужни средства. До момента лечението й трупа задължения на стойност 20 000 лв.

Това не е първата инициатива, която приятелите й организират, за да поддържат живота й. Мирелла е малко по-добре от първоначалното си състояние, но са необходими още усилия, за да се възстанови напълно.

Билети на касите на НДК и чрез http://www.ticketportal.bg/

Банкова сметка 1 в помощ на Мирелла:

Мирелла Иванова Събева/Mirella Ivanova Sabevа

Инвестбанк АД/Investbank Plc

IBAN: BG11IORT73771006089400

BIC: IORTBGSF

_____________________

Банкова сметка 2 в помощ на Мирелла:

Alpha Bank Bulgaria Branch

Bank address: 99, blvd. Tsarigradsko shose, Sofia, Bulgaria

BIC code: CRBABGSF

Beneficiary`s name: Tatyana Nikolova Yordanova

IBAN : BG18CRBA98981030051657 /БГНЕ

#концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"