Отнемат едно от осиновените деца на Анджи и Брад

Отнемат едно от осиновените деца на Анджи и Брад
Снимка: Getty Images
A A+ A++ A

Холивудската актриса Анджелина Джоли е в шок, тъй като може да загуби попечителство над едно от децата си.

Изненадващо се появи биологичната майка на етиопката Захара и иска да си вземе детето. Оказва се, че Джоли е била подведена за участта на малкото момиченце от управата на сиропиталището в Етиопия. Когато актрисата отива да осинови 6-месечната Захара й бе казано, че майката на бебето е починала от СПИН. В този момент Захара е била в много тежко здравословно състояние и е нямало кой да се грижи за нея. А Джоли заобичала малкото създание и е направила и невъзможното, за да я спаси и да я осинови. 

"Казали на Анджелина, че 18-годишната майка на Захара е починала от СПИН и тя е сираче. Неочаквано обаче майката се появи - казва се Ментеуаб Дауит и твърди, че семейството й излъгало Джоли. Те дали детето й за осиновяване, защото избягала от дома си и родителите й не можели да се грижат за болно бебе", казва източник пред американски сайт.

Това поставя под въпрос законността около осиновяването на Захара и специалисти по семейно право заявяват, че има голяма вероятност Джоли да загуби родителските права. Актрисата в момента е с разбито сърце, тъй като самата Захара иска да се върне при майка си в Етиопия.

#Анджелина Джоли #Захара #Етиопия #СПИН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"