Китайка се събра в брачен съюз със себе си

Китайка се събра в брачен съюз със себе си
A A+ A++ A

Китайка се омъжи за... себе си, съобщи Нова тв. Сватбата беше във великотърновското село Горна Липница, където лично кметът на селото венча миналото и бъдещето на Съни Цян.

Съни Цян решила да слее в едно миналото и бъдещето си в брачен съюз. Нетипичната сватба се превърна в част от представление, изпълнено по всички ритуали на бракосъчетанието.

Китайката се вдъхновила от темата на шестото издание на АРТ резиденция „Старото уилище“, посветена на ритуалното изкуство.

„Кой ритуал е по-интересен и по-важен от сватбения ритуал... Чувствам се страхотно наистина. Сякаш двете ми половини се женят… Мисля, че миналото и бъдещето винаги живеят с нас, винаги са в нас, просто зависи от това колко внимание отдаваме на миналото и съответно нашите мечти, на нашите планове за бъдещето, така че мисля, че добре ще се съвместят!“, споделя младата жена.

Съни подготвила сватбата си изцяло сама. Споделя, че тоалетът е вдъхновен от традиционната българска бродерия.
Изработила е всички детайли за брачната церемония - от роклята до украсата.

Запис от изпълнението на Съни ще обиколи шестте най-големи града на страната по време на изложбите, които ще представят творенията на участниците в тазгодишното издание на АРТ резиденцията.

#китайка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »