Акция срещу наркопласьори спря веселбата във варненските дискотеки

Акция срещу наркопласьори спря веселбата във варненските дискотеки
A A+ A++ A

Патрулен катер наостри вниманието в дискотеките край варненския плаж в събота срещу неделя, а в малките часове на нощта спецполицаи на сушата сложиха край на веселбата. 

Акцията е била срещу яхти, които доставят дрога в крайбрежните заведения, стана известно по-късно. Първоначално посетителите помислили, че се търсят удавник, но след като започнала полицейска акция на сушата, им се изяснило.

Общо пет полицейски коли със сирени са атакували кръчмите, пише "24 часа". Заведенията са били блокирани и вътре е почнала масова проверка на клиентите.

"В акцията е проверено всичко. От наличието на непълнолетни в нощните заведения до предлагането на сексуслуги и наркотици. В понеделник можем да дадем повече информация и да кажем има ли арестувани", каза говорителката на полицията във Варна Ивана Милева. Тя отказа да коментира патрулния катер и целта на среднощните му обиколки.

По непотвърдена информация четирима души са изведени с белезници от известна дискотека заради намерени пакетчета с прахообразно вещество.

 

#Варна #акция #катер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »