51-годишна жена убита пред дома си в търговищко село

51-годишна жена убита пред дома си в търговищко село
A A+ A++ A

51-годишна жена е намерена на улицата пред дома си в търговищкото село Ловец с множество прободни рани и разбит череп. Варненската прокуратура е поела случая и търси убиеца по няколко версии.

Убийството е станало около 15,30 ч. във вторник, но трупът на Шафие Рафидова бил намерен от съсед към 18,30-19 ч., съобщава "Труд". Тялото на жената, която била по очи, било цялото в кръв. "Главата й била разбита отзад. Била наръгана встрани под ребрата и цялата й бяла блуза била в кървища", разказва потресена роднина на убитата.

Уличната мълва е, че жената била наръгана към 9 пъти. Камъкът, или твърдият предмет, с който е удряна не бил намерен там. Липсвал и ножът, с който била ръгана, говорят в селото.

Според хората от Ловец жената е застигната в гръб, когато опитвала да извади ключовете и да отвори входната врата. Когато я намерили, все още ги стискала в шепа. Не била докосната чантата й и портомонето било вътре, което говорело за личен мотив.

"Не е за пари. Хубава жена, скромна. Мъжът й и той е работен. Не сме чували да имат разправии със съседи или роднини", разказва съседка, която се грижела да прибира овцете на семейството.

Шафие работела в кабелния завод в Търговище. В деня на убийството била първа смяна и се прибрала към 15-15,30 ч. Мъжът й Исмаил бил на работа като пазач на паркинг в Търговище, когато го вдигнали по тревога, че жена му е намерена мъртва.

От полицията и прокуратурата работят по различни версии и се проверява алибито на няколко човека.


#ловец #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »