Автокрадец вбеси премиера Борисов

Автокрадец вбеси премиера Борисов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мярката за неотклонение на автокрадеца Ярослав Димитров ще бъде разглеждана днес от Софийски градски съд. 

Мъжът е бил заснет как краде коли в подземен паркинг в столичния квартал ''Манастирски ливади''. Случаят дори се превърна в тема на правителствено заседание от 19 август.

Въпреки че Софийски районен съд (СРС) е оставил Димитров под домашен арест, той е успял да открадне два автомобила, както е станало ясно на правителственото заседание.

В списъка с присъди на подсъдимия влизат заповеди за арест от Словения и две от Италия. През 2013-а е извършил кражба от жилище, а през 2014-а - кражба на два мотора. В момента казусът е, че противозаконно е отнел два автомобила при условие на домашен арест, обобщи МВР министърът Румяна Бъчварова.

„Разбирам демокрация, демокрация, ама дай да има малко демокрация и за хората. Този човек не е ли демократ, където се събужда и му няма колите”, коментира още Бойко Борисов, цитиран от OFFNews.

„Искам доклад как се пазят хората под домашен арест - гривни имат ли, полиция ли ги пази и кой гарантира, че като е домашен арест, той не извършва престъпление?”, нареди още министър-председателят.

#Бойко Борисов #заседание #Румяна Бъчварова #коли #Ярослав Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »