Легенда на тениса отписа Гришо от US Open

Легенда на тениса отписа Гришо от US Open
A A+ A++ A

Бившият тенисист Патрик Макенроу, брат на Джон Макенроу, направи кратък, но съсипващ разбор на младоците и шансовете им за турнира от Големия шлем - "US Open", пише "Стандарт". Той заяви, че играчи като Григор Димитров няма как да стигнат до полуфинал на откритото първенство на САЩ. "Миналата година бяхме шокирани от това, че Нишикори и Чилич играха на финала в Ню Йорк. Видяхме Димитров и Милош Раонич на полуфиналите на "Уимбълдън". Но тази година това няма да се случва. Защото най-добрите играчи винаги успяват в ключовите моменти", отсече Патрик Макенроу.

Ракета номер едно на България Григор Димитров пък продължава да показва изключителна активност в социалните мрежи. Хасковлията зададе въпрос на последователите си, на който сам отговори. "Кой е развълнуван преди US Open? Аз!", написа Гришо на стената си в "Туитър". Димитров качи и снимка, на която показва поредното си триково изпълнение, докато тренира със своя приятел и шампион от "Роан Гарос" Стан Вавринка. Димитров зарадва и неговите фенове, като им раздаде автографи.

Това е 135-ото издание на последния турнир от голямата четворка за годината. Същинската фаза на "US Open" започва от понеделник. От тази година се връща традиционният 14-дневен график. Наградният фонд е 42 млн. долара, като още първият кръг осигурява на играчите по близо 40 000 долара.

#тенис #Григор Димитров #US Open

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »