Билетите за снукър турнира Bulgariа Open вече са в продажба

Билетите за снукър турнира Bulgariа Open вече са в продажба
снимка: Monique Limbos
A A+ A++ A

България ще приеме за четвърти пореден път световните снукър звезди. Нашата страна традиционно ще бъде част от международния тур, който ще се проведе в зала Универсиада от 4 до 8 ноември 2015-та година.  

Билети за голямото събитие може да закупите още сега в мрежата на Eventim. По подобие на предишните издания, феновете на снукъра ще могат с един билет да гледат всички мачове от първите два дни на турнира, когато ще се изиграят всички срещидо осминафиналите. Билетите за финалния ден (8 ноември) се предлагат отделно.Цените варират от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети дават възможност на феновете да се срещнат със своите любимци в стаята за почивка между срещите, където ще могат да вземат автографи и да се почерпят от осигурения кетъринг.

Очаква се в турнира да вземат участие над 200 състезатели от чужбина и около 20 представители на нашата страна.

Най-голямата спортна телевизия Евроспорт ще предава на живо всичко от първата до последната минута от турнира в България, което е огромна реклама за спорта и страната ни по целия свят. Турът се наблюдава от над 120 милиона зрители в 68 държави, с над 380 часа излъчване на живо по Евроспорт.

Всичко по-интересно за предстоящата надпревара може да прочетете на този линк.

 

#снукър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"