Депардьо и Ардан с общ спектакъл на руска сцена

Депардьо и Ардан с общ спектакъл на руска сцена
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Френските актьори Фани Ардан и Жерар Депардьо ще представят на московската публика постановката „Музика за двама“.

Постановката е по пиесата на известната френска писателка Маргьорит Дюра ще бъде на 7 октомври. Произведенията на авторката постоянно се поставят на театралната сцена или се екранизират. Тя е написала „Музика за двама“ по поръчка на Би би Си преди 30 години.

"Знаменитият дует ще изиграе обикновена съпружеска двойка, която преживява сложна криза в отношенията. Това е пиеса за мъжа и жената, които откровено разговарят за настоящето и бъдещето, за горещите страсти от първите срещи и унилата скука от последните години. Това е техният опит – възможно последен – да се изкажат и да бъдат чути'', поясниха организаторите на събитието.

Ардан и Депардьо за пръв играха заедно преди почти 25 години във филма ''Съседката'' по Франсоа Трюфо. Тогава те играеха ролите на бивши любовници. Кинолентата направи Ардан истинска звезда на френското кино. Впоследствие тя се снима в над 70 филма.

Оттогава творческите пътища на двамата знаменити актьори не са имали общ проект, а сега се събират отново след няколко десетилетия. 


#Жерар Депардьо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници