Трансферни слухове и новини от последното денонощие

Трансферни слухове и новини от последното денонощие
A A+ A++ A

"Скай Спортс": Огромното желание на Фабио Борини да се докаже на "Анфийлд" сякаш е към своя край. Италианският Интер е предложил 6 милиона паунда за правата на италианския нападател, като му предлага 4-годишен договор.

"Дейли Мейл": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се е отказал от късна оферта за защитника на Байерн (Мюнхен) Данте. През лятото "червените дяволи" показаха интерес към футболиста, но Ван Гаал е останал недоволен от физическото състояние на бразилеца.

"The Тelegraph": В крайна сметка Реал Мадрид се е съгласил да плати 40 милиона евро за правата на Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. Трансферната сага на лятото е към своя край, след като стана ясно, че стража отдавна е договорил личните си условия, а наскоро и двата клуба са се разбрали по между си. Очаква се трансферът да бъде обявен днес или утре.

"The Telegraph": Ръководството на Манчестър Юнайтед е съобщило на Хавиер Ернандес, че може да си търси нов отбор. До края на трансферния прозорец остават по-малко от 48 часа, а най-голям интерес има от Байер (Леверкузен).

Още трансферни новини може да видите на този линк.

#трансферен прозорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"