Моторист се блъсна в две коли и избяга пеш преди да пристигне линейка

Моторист се блъсна в две коли и избяга пеш преди да пристигне линейка
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мотоциклетист, управляващ мотор "Хонда", се блъсна в два леки автомобила и ТИР, удари се в разделителната мантинела, след което избяга от местопроизшествието пеш.

Куриозният инцидент e станал в 12.45 часа днес на главен път Е-79 в района на село Бело поле, на около километър преди Благоевград, съобщава БГНЕЕС.

Идващият откъм местността "Антените" и град Дупница мотоциклетист на 300 метра преди отбивката за Благоевград се блъска в два леки автомобила - "Опел" и "Рено", а след това и в ТИР с гръцка регистрация.  Моторът се е опитал да се шмугне между ТИР-а и изпреварваните от него два леки автомобила.

Мотористът помага да изтеглят машината му в аварийната лента, въпреки охлузванията си, но малко преди да дойде линейката е изчезнал.

По думите на водачите на двата леки автомобила и пътуващите в тях, мотористът казал, че няма нужда от медицинска помощ. След като те все пак подали сигнал на тел. 112 за автопроизшествието, мотористът избягал пеш. Най-вероятно през нивата в посока тухларната край село Бело поле.

 

#моторист #ТИР #регистрация #полиция #линейка #Благоевград #Белово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »