Меган Фокс ще плаща издръжка на мъжа си след развода

Меган Фокс ще плаща издръжка на мъжа си след развода
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудската звезда, известна с участието си в хитовия блокбъстър „Трансформърс“ и с приликата си с Анджелина Джоли, ще трябва да издържа партньора си.

В медиите се появиха нови подробности за развода на Меган Фокс с Брайън Остин Грийн. Актьорът временно не може да работи, защото е станал жертва на пътнотранспортно произшествие. И тъй като Фокс печели много повече от него, сега ще трябва да раздели доходите си.

Миналия декември в Рейндж Роувъра на двойката се вряза пиян шофьор. Тогава бе съобщено, че никой не е пострадал при инцидента.

Година по-късно става ясно, че Брайън е получил травма и страда от световъртеж и загуба на равновесие. Техни близки разкриват, че докато той не може да стане от леглото, Меган получава все нови и нови предложения за снимки. При съдебно дело е вероятно попечителските права да бъдат присъдени на Фокс, поради многото й ангажименти. 

Меган и Брайън сключиха брак през 2010 г., а се познават от 2004 г. Тогава прочутата брюнетка бе само на 18 години, а нейният бъдещ съпруг – на 30. Двойката има двама сина - Ноа и Боди.

 Приятелите им се надяват, че все пак до развод няма да се стигне и че тяхното решение не е окончателно.

#Меган Фокс #актриса #съпруг #издръжка #Анджелина Джоли #Ноа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"