Марин льо Пен поиска възстановяване на националните граници в ЕС

Марин льо Пен поиска възстановяване на националните граници в ЕС
A A+ A++ A

"Ужасена" от бежанската вълна, лидерката на френските националисти Марин льо Пен призова за възстановяване на националните граници в рамките на ЕС.

В интервю за телевизия iTÉLÉ тя каза: "Ужасена съм от безсилието на нашите управляващи, изключително съм обезпокоена от информацията, с която разполагаме, че близо милион и половина души от Африка искат да дойдат в ЕС. След Шенген и премахването на вътрешните граници не разполагаме с нито един инструмент, за да се противопоставим на тази вълна."

Спешното възстановяване на националните граници според председателката на "Национален фронт" е необходимо условие, след което ще може да се приложи възпираща имиграционна политика.

Правилата за даване на убежище са станали толкова гъвкави, че са се превърнали в отделна ниша за незаконния трафик на хора, посочи ", льо Пен.

"Аз не обвинявам имигрантите, разбирам напълно, че те търсят по-добър живот. Аз съм против онези, които ги карат да идват при нас. В голямата си част хората, които пристигат в ЕС, не са политически бежанци, трябва да спрем да насаждаме тези истории на френския народ", добави Льо Пен.

Преди два дни льо Пен заяви пред своите съпартийци, че Франция трябва да предотврати не само нелегалната, но и законната имиграция. 


#граници #Марин Льо Пен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"