Кои са най-успешните и най-неуспешните трансфери на млади футболисти

Кои са най-успешните и най-неуспешните трансфери на млади футболисти
A A+ A++ A

Парите са опасно нещо, още повече, когато са в ръцете на младежи или на футболни отбори. В днешно време гръмките трансфери са често явление, но нещата излизат извън контрол, когато се плащат огромни пари за играчи, на които още не им е позволено да употребяват алкохол в САЩ.

През това лято Манчестър Сити заплати 49 милиона паунда за Рахийм Стърлинг. Английският национал може да стане изключителен играч, но струва ли си рискът?

Реал Мадрид също е от отборите, които вади огромни пари за играчи. Ръководството на мадридчани извади 32 милиона евро, за да привлече Матео Ковачич от Интер.

Последният и най-пресен пример е трансферът на Антони Марсиал от Монако в Манчестър Юнайтед. Сумата, която „червените дяволи“ заплащат за 19-годишния нападател, с определени бонуси, може да достигне до 80 милиона евро.

Въпросът е заслужава ли си да бъдат харчени толкова много пари за недоказани млади футболисти? В миналото сме виждали много лоши, но и добри примери за инвестиция на дадени отбори в определени играчи.

Ето и Топ 5 на тинейджърите, които са се оказали най-добрите попадения и най-големите разочарования

Класацията може да видите на този линк.

#трансферен прозорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"