Самолет с 213 пътници на борда кацна аварийно в София заради пияна британка

Самолет с 213 пътници на борда кацна аварийно в София заради пияна британка
A A+ A++ A

Самолет на компанията "Томас Кук", превозващ 213 пътници от Нюкасъл за турския град Даламан, кацна принудително в неделя вечерта на летище София заради буйстваща пияна англичанка. Наложило се да я отведат с белезници, след което машината продължила по маршрута.

Британката изпила голямо количество алкохол и започнала да крещи и да псува, разказва пред в. "Дейли мейл" пътник от самолета. Мъж, който пътувал с децата си отпред, се опитал да й направи забележка да престане, но от това тя съвсем побесняла, започнала да крещи и да блъска по прозореца.

Екипажът успял да усмири жената. Полицайка, която пътувала на борда и отивала на почивка,отишла при нея и се опитала да я задържи. В схватката пияната жена ударила полицайката по главата. Някак си успели да й сложат белезници. Веднага след това пилотът на самолета решил да приземи машината на летище София.

"Никога не съм виждал самолет да слиза толкова бързо 10 600 м височина. Когато се приземихме в София, на борда се качиха 4-ма полицаи и изведоха пияната. След това трябваше да чакаме още 45 минути, преди да излетим отново", разказа 22-годишният Алън О'Конъл.


#пияна #самолет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"