Новият Galaxy S6 Edge+ се зарежда до 1,5 пъти по-бързо от подобни модели

Новият Galaxy S6 Edge+ се зарежда до 1,5 пъти по-бързо от подобни модели
A A+ A++ A

Един от най-дългоочакваните смартфони на Samsung – новия Galaxy S6 Edge+, идва и у нас. Дизайнерското  устройство се продава в златно и черно, а цената му е 50 лева на месец с тарифен план.

Новият смартфон разполага с

5,7-инчов Quad HD Super AMOLED двойно извит екран

който предоставя още по-добро мултимедийно изживяване от своя предшественик. Освен с фината си изработка, Samsung Galaxy S6 Edge+ впечатлява и с още по-усъвършенствани технологични характеристики.

Иновативното устройство притежава 5-мегапискелова предна и 16-мегапикселова задна камера с висока резолюция, както и F1.9 бленда, което позволява заснемането на кристални образи.

Еdge+ идва и с повече памет – 4GB RAM

Така телефонът предлага най-голяма мощ по отношение на капацитет и процесор на пазара, осигурявайки на потребителите лесен мултитаскинг, за да следят пощата си, по-бързо да публикуват в социалните мрежи и да се наслаждават на по-тежки игри без забавяне.

От Samsung са

подобрили и възможностите за създаване на видео

Сега потребителите могат да разчитат на по-добра дигитална стабилизация на изображението на предната и задната камера, а също така и на много повече възможности за редактиране на видеата. 

Новият смартфон се зарежда до 1,5 пъти по-бързо в сравнение с други подобни модели, а неговата 64-битова архитектура и усъвършенстваният графичен процесор позволяват на притежателя му да се наслади на пълна мощност при намалена консумация на енергия. Сканирането на пръстови отпечатъци, защитата на картата и уникалната система Knox гарантират сигурната и комфортна употреба на апарата. /ДД


На снимките горе: Кадър от българската премиера на Galaxy S6 Edge+

#Samsung #телефон #смартфон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници